top of page

Uuden ajan asunnon ostajan palvelu, jossa asiakas on aina keskiössä.

Ryhmäfoto.webp

Miten OUN syntyi

OUN syntyi aidosta välittämisestä ensiasuntojen ostajia kohtaan. Tavallisesti asuntojen myyntiä hoitaa välittäjä, mutta ostajat ovat asuntomarkkinoilla yksin. Me halusimme tehdä tähän muutoksen.

 

Huomasimme kiinteistönvälittäjinä toimiessamme miten ensiasunnonostajat ohittivat usein asioita mihin heidän tulisi kiinnittää huomiota. Siksi syntyi OUN. Varmistamme, että sinä tiedät kaiken tarpeellisen. Ei enää pelkoa ja epävarmuutta asunnon ostossa.

Asunnon ostajien
upea tulevaisuus

Visiomme on, että olemme Suomen johtava ensiasunnon ostajien etujen puolestapuhuja. Haluamme varmistaa, että jokainen ensiasunnon ostaja tekee parhaan mahdollisen asuntokaupan ja ottaa askeleen kohti parempaa tulevaisuutta.

Meillä on tärkeä tehtävä

Olemme valvomassa ensiasunnon ostajien etuja ja tehtävämme on saada parempia ensiasuntoja mahdollisimman monelle.

Palvelumme on syntynyt aidosta välittämisestä

Teemme ensiasunnon ostamisesta helppoa ja turvallista, jotta sinä, ensiasunnon ostaja, voit nauttia ja keskittyä tekemään kodistasi omannäköisen ja maailman rakkaimman paikan.

Oun arvot, joita hengitämme ja vaalimme ❤️ 

Luottamus

Olemme luottamuksesi arvoisia ammattilaisia. Kuuntelemme sinua tarkasti, jotta voimme rakentaa luottamuksen yhdessä. Luottamus on myös avoimuutta ja kunnioitusta. Luottamus syntyy myös siitä, että olemme rehellinen kumppani ja teemme kaiken sinun etuasi ajatellen.

Asiakas-
tyytyväisyys

Me olemme täällä asiakkaitamme varten. Teemme työmme huolellisesti ja tarkasti asiakkaan toiveiden mukaan.

 

Me sitoudumme antamaan rahat takaisin,

jos sinä et ole tyytyväinen meihin. Silloin katsomme peiliin, kehitymme ja teemme seuraavalla kerralla paremmin.

Läpinä-
kyvyys

Toimintamme kulmakivi on läpinäkyvyys. Kehitämme alaa ja ensiasunnon ostajien oikeuksia antamalla tietoa ja taitoa mahdollisimman monelle. Toimintamme perustuu siihen,  että mikään kivi ei jää kääntämättä. Olemme avoimia ja rehellisiä.

Rohkeus ja puoluettomuus

Emme pelkää tuoda asioita esille. Me sanomme niin kuin asiat ovat ja kerromme mikä on tärkeintä. 

Me ammattilaisena teemme työmme sinua varten. Olemme yksityinen ensiasunnon etujen valvoja. Emme ole kiinnostuneita mistään muusta kuin siitä, että sinä teet elämäsi parhaat asuntokaupat.

bottom of page