Modern Urban Apartment

Jos haluat ostaa asunnon, mutta et ole vielä löytänyt sopivaa: ota avuksesi Ostajan Agentti!

Palvelu sisältää:

 • Tukea ja neuvontaa koko ostoprosessin ajan

 • Apua sopivan asunnon kriteerien määrittelyyn ja niiden etsimiseen julkisilta markkinoilta

 • Enintään kolmen sinua kiinnostavan asunnon kohdalla kattava analyysi, sisältäen:

  • Raportti taloyhtiön tilanteesta (talous, remontit)

  • Raportti asunnon ja alueen hintatasosta

  • Käymme raportit läpi kanssasi

 • Apua ostotarjouksen tekemiseen ja kauppakirjan tarkastamiseen

 

Palvelun hinta vain 490€, joka on 0,19% keskiverto kerrostalokaksion hinnasta pääkaupunkiseudulla.

Jos olet jo löytänyt sinua kiinnostavan asunnon: lähetä meille asunnon paperit tarkastettaviksi!

Palvelu sisältää:

 • Kattava raportti taloyhtiön tilanteesta (talous, remontit)

 • Raportti alueen hintatasosta ja asunnon markkinahinnasta

 • Verkkotapaaminen jossa käymme raportit läpi kanssasi

 • Toimitus vuorokauden sisällä, usein jo muutamassa tunnissa!

Palvelun hinta vain 290€, joka on 0,11% keskiverto kerrostalokaksion hinnasta pääkaupunkiseudulla.
 

Epäröitkö vielä? Ei kannata. Kerro tilanteestasi chatissa, tai varaa ilmainen sparrailu kanssamme.

Miksi kannattaa varata ilmainen sparrailu?

Tutustu meihin etukäteen videolla!

Älä mokaa asunnon ostajana

Saavuta reilu eurolla kuukaudessa täydellinen mielenrauha!
 

Olipa kerran Heidi, asunnonostaja, joka oli pitkään etsinyt mieleistään kotia. Sitten tuli vastaan asunto, joka täytti toiveet: hyväkuntoinen kaksio uudehkosta talosta, kivalta alueelta. Hinta, reilut 200k€, tuntui hieman kovalta, mutta oli kuitenkin haarukassa. Välittäjä kertoi, että reilut puoli vuotta aikaisemmin samasta talosta myytiin samanlainen asunto, joka meni heti. Välittäjä kuitenkin jätti mainitsematta, että sen puoli vuotta aikaisemmin myydyn asunnon toteutunut hinta oli 50k€ matalampi, kuin nyt myynnissä olleen pyyntihinta. 
 

Asuntokauppa käy vilkkaana, joten myyjä saattaa kokeilla onneaan laittamalla todella korkean hintapyynnön. Se ei ole tyhmä, joka pyytää, vaan se, joka maksaa. Sinä et varmaan halua olla se, joka maksaa? 
 

Kotia itselleen ostavat ihmiset ovat kivuliaan tietämättömiä niistä asioista, joihin olisi syytä kiinnittää huomiota tehdessä yhtä elämän isoimmista investoinneista. 
 

Haluatko sinä olla yksi heistä? 
 

Olet ehkä jo katsellut asuntoja ja googlaillut asunnon ostamiseen liittyvää tietoa, ja huomannut kuinka pirstaloitunutta informaatio on. Tietoa kyllä löytyy, mutta se on levällään pitkin verkkoa ja sen oikeellisuudesta ei voi olla varma. 
 

Suurin osa varsinkin kasvukeskusten pienistä asunnoista menee sijoittajille. Olo on melko voimaton isojen sijoittajien rinnalla, ja asunnon ostaminen tuntuu hankalalta ja työläältä. 
 

Haluaisitko jo päästä istumaan aamukahville uuden kotisi keittiöön? Vai haluatko viettää tuntikausia opettelemassa asuntokauppaan liittyviä asioita, menettää hermot, päätyä huonoon taloyhtiöön ja maksaa asunnosta liikaa? 
 

Jos sinulla on mahdollisuus ostaa asunto nyt, hyvästä taloyhtiöstä, hyvään hintaan, ja olla varma että teit hyvät kaupat, niin miksi et jo tekisi sitä? 
 

Me autamme sinua ostamaan asunnon, puolueettomasti ja alan muista toimijoista täysin riippumattomasti. Tunnemme alaa koskevan lainsäädännön ja numerot, osaamme lukea kanssasi myynti-ilmoitusten rivien välitkin ja kerromme sinulle, mikä on kunkin kohteen todellinen markkinahinta. 
 

Mutta miksi käyttää rahaa moiseen? Kyllä kai nyt jokainen ostaa osaa? Varsinkin, jos myyntiä hoitaa ammattilainen! Tottakai osaa, mutta osaako ostaa järkevästi? Myyntiä hoitava ammattilainen osaa myydä, koska se on hänen tehtävänsä.  
 

Asuntoa ostaessa ei osteta pelkkiä seiniä, vaan osuutta taloyhtiöstä. Moni selaa taloyhtiön dokumentit nopeasti läpi ja haluaa olettaa, että niissä on kaikki kunnossa. Sen jälkeen tarjous tehdään niin, että tingataan pyyntihinnasta muutama tonni, ja jos se menee läpi niin juhlitaan hyviä kauppoja. Eli jälleen halutaan olettaa, että pyyntihinta oli asetettu järkevälle tasolle. 

 

Älä jätä yhtä elämäsi suurimmista investoinnista oletuksien varaan. 

 

Taloyhtiöitä on erilaisia, osa on erinomaisesti hoidettuja ja osa kaikkea muuta. Osa asunnoista on hinnoiteltu järkevästi, osassa myyjä kokeilee onneaan ja on laittanut aivan liian korkean hintapyynnön. 
 

Kuvittele, että ymmärtäisit tasan tarkkaan taloyhtiön tilanteen sekä asunnon markkinahinnan. Osaat neuvotella järkevästä hinnasta ammattitaitoisesti, etkä joudu pelkäämään taloyhtiössä piileviä “pommeja” tai yllättäviä kustannuksia tulevaisuudessa. Voit tehdä tarjouksen ja kävellä pankkiin itsevarmana. Et joudu jälkikäteen pohtimaan sekuntiakaan sitä, että tuliko nyt tehtyä hyvät kaupat vai ei. 
 

Et joudu tuskailemaan asunnon ostamisen kanssa kuukausia, vaan pääset hyvillä mielin ja nopeasti käsiksi asuntoon ja miettimään sisustusratkaisuja ilman huolta kauppaan liittyvistä teknisistä yksityiskohdista. Kun kaverisi miettivät omien asuntojensa kohdalla että tulikohan maksettua liikaa, tai mitähän tässä taloyhtiössä oikeastaan tapahtuukaan, niin sinulla on rauhallinen mieli ja takataskussa selkokielellä kirjoitettu raportti asunnostasi ja taloyhtiöstäsi ja hyvä tietämys myös alueen markkinahinnoista. 
 

Aina silloin tällöin asuntomarkkina ”käy kuumana”. Asuntoja todella ostetaan ensiesittelyistä, joten huolellisempi ostaja ei ehdi selvittämään asioita. Onko silloin voittaja se, joka löi lonkalta pöytään joitakin satojatuhansia ja sai asunnon, josta ei tiedä juuri muuta, kuin että siinä on kiva keittiö? 

 

Ja iltaisin sitten miettii, että tulikohan maksettua ylihintaa ja saakohan tästä ikinä omiaan pois ja että mitä jos ”yllättävien” asioiden johdosta taloyhtiön hallitus päättääkin periä osakkailta ylimääräiset kahden kuukauden vastikkeet. 

 

Vaiko se, joka sopivan ja hyvän kohteen löydyttyä tarkastuttaa sen ammattilaisella ja voi nukkua rauhallisena, kun tietää, että hinta oli oikea eikä näköpiirissä ole vaaraa ylimääräisten vastikelaskujen muodossa ja että yhtiö huolehtii arvostaan ja talous on kunnossa. 

 

Haluatko jatkaa yksin asian kanssa tuskailua, vai haluatko varmistaa itsellesi hyvät asuntokaupat ja todella tietää mitä olet tekemässä? 

 

Eräs ihan ensimmäisistä asiakkaistamme, Niko, totesi, että ilman OUNin apua olisivat joko edelleen käyttämässä viikonloput asuntoilmoituksia selaillen tai ostaneet asunnon yhtiöstä, joka ei olisi ollut hyvässä kunnossa. Nyt ovat kuitenkin oman asunnon omistajia, eikä tarvitse potea ostokrapulaa, koska tietävät asuvansa hyvin johdetussa yhtiössä sen talouden ollessa kunnossa. Ja kun tilantarve kasvaa ja asunnon ostaminen on seuraavan kerran ajankohtaista, he eivät enää edes yritä ilman apuamme.

Kattava asunnon ostajan pakettimme takaa, että onnistut ostaja asuntokaupoilla. Paketti maksaa 490€. Vertailun vuoksi otetaan keskiverto kerrostalokaksio, joka pääkaupunkiseudulla maksoi vuonna 2020 runsaat 260k€. Meidän lippulaivapakettimme hinta on 0,19% asunnon hinnasta. Paljonko maksaa mielenrauha? Asuntolainasi (25v) aikana se maksaa sinulle reilun euron kuukaudessa. 

 

Maksaisitko mielenrauhasta reilu euron kuukaudessa? 

 

Sitähän minäkin. Klikkaa siis alta ja varaa kanssamme vartin ilmainen sparrailu. Voit myös klikata sivun alakulmasta itsesi chattiin ja kertoa meille tilanteestasi ja mieltäsi vaivaavasta kysymyksestä. Vastaamme sinulle ilmaiseksi.